Skip to main content

Over Susan

Susan Jane Rose (1979) is een artiest uit Nederland. Als singer-songwriter toerde ze jarenlang langs kleine en grotere theaters, clubs en huiskamers alwaar zij haar eigen werk zowel solo als in bandformatie ten gehore bracht.

Toen ze vanuit een groot platenlabel het aanbod kreeg om van haar “een bekende Nederlander” te maken, wees zij dat aanbod bewust af. Ze wilde dat zowel haar muzikale als persoonlijke integriteit gewaarborgd zou blijven en in de korte tijd dat ze achter de schermen van de showbizz had mogen kijken was haar gelijk duidelijk dat dat in die wereld niet mogelijk was. Om dezelfde redenen heeft ze later ook meermaals een uitnodiging van The Voice of Holland afgeslagen.

In Susan’s beleving zijn de luisteraars de échte sterren en is de tijd van adoratie voorbij. Via haar muziek probeert zij de schoonheid, kracht en oneindige potentie die elke luisteraar zelf bezit, te belichten.

Susan zingt, speelt gitaar en de native flute en is daarnaast grafisch ontwerper, kunstenaar en kunstvak docent. Ze begeleidt kinderen en volwassenen zowel kunstzinnig in muziek- en kunstlessen als in natuurlessen. Voor meer info, zie: www.susanzeegers.nl